Innomedica vahvistaa toimintaansa Keski-Euroopassa. Zürichin alueella elokuussa avattava toimisto tuo Innomedican asiakkaille kanavan Euroopan vahvimpaan life science -rahoitusmarkkinaan sekä maailman yhteen merkittävimmistä lääketeollisuus- ja healthcare-keskittymistä.

”Sveitsin toimisto tuo merkittävää lisäetua Innomedican asiakkaille,” kertoo Innomedica Oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja tohtori Kalevi Kurkijärvi. ”Keskeinen sijainti Euroopan suurimmassa life science -alan keskittymässä ja paikalliset verkostot tehostavat Innomedican palveluita pohjoismaisten, pohjoisamerikkalaisten ja japanilaisten asiakkaiden liiketoiminnan kehitysprojekteissa Euroopassa.”

”Tavoitteenamme on myös asiakaskunnan kasvattaminen sveitsiläisten ja keskieurooppalaisten yritysten keskuudessa, mikä luo merkittävää synergiaetua nykyisten asiakkaiden palveluihin. Varsinkin Sveitsissä on suuri määrä bioalan yrityksiä ja toimiva bioalan rahoitusmarkkina. Paikallisilla yrityksillä on monessa mielessä erinomaiset edellytykset viedä tuotteitaan markkinoille ja lääkekandidaatteja kliinisessä kehityksessä eteenpäin, jolloin Innomedican osaamiselle muunmuassa Japaniin lisensoinnissa on voimakasta tarvetta,” Innomedican Managing Partner Tanja Dowe jatkaa.

Innomedica tarjoaa liiketoiminnan kehittämis- ja lisensointipalveluita bioteknologia-, terveysteknologia- ja lääketeollisuudelle. Yrityksellä on vahvaa kokemusta lisensoinnissa, liiketoiminnan kehityksessä ja markkinoiden analysoinnissa. Erityisesti Japanin markkinoiden kattaminen on tekijä, jolla Innomedica erottuu kilpailijoistaan.

Innomedica on vuonna 1997 perustettu yksityinen yhtiö. Innomedica on life science -alaan erikoistunut kansainvälinen liiketoiminnan konsulttiyritys. Innomedicalla on toimistot Helsingissä, Tokiossa, Zürichissä ja Lontoossa.

Lisätietoja:

Kalevi Kurkijärvi, Hallituksen puheenjohtaja, puh. 0500-825 123
Tanja Dowe, Managing Partner, puh. 0400-636 107
Innomedica Oy